Administratieve service
Onze bureaus bieden nog meer serviceprestaties aan.
Vooral klanten, die “ter plekke” geen eigen kantoor hebben, kunnen tegen een tijdhonorarium van onze capaciteiten gebruik maken als “hun” secretariaat.
Wij schrijven dan uw korte mededelingen, kopiëren, scannen en verzenden dringende faxbrieven en e-mails voor u en regelen routinewerkzaamheden.
Rijvergunningen
Wilt u op zon- en feestdagen bloemen en planten van Nederland naar of door Duitsland transporteren?
U weet waarschijnlijk, dat op zon- en feestdagen in Duitsland een algemeen rijverbod voor vrachtwagens geldt. U hebt de mogelijkheid, een bijzondere vergunning voor het transport van bloemen en planten aan te vragen.
Wij vragen voor u bij de betreffende overheidsdienst een bijzondere vergunning aan, zodat u uw goederen op tijd bij uw klanten kunt afleveren.
Domiciliekwesties
U hebt behoefte aan een handelsadres of een firmazetel in van de plaatsen, waar wij vertegenwoordigd zijn? Wij bieden u een "brievenbus", een adres en het doorsturen van uw post aan.
Voorwaarde voor deze service is, dat u kunt aantonen, een serieuze onderneming te zijn en een gerechtvaardigd en legaal interesse voor deze dienstverlening te hebben. Wij bieden geen "dekking" voor schijnfirma’s.
Home Kontakt@vanberkeleurope.com